Головна Новини Зірки Королевські особи Чотиригодинні переговори з принцом Гаррі: королева просить онука повернутися в сім'ю, але з умовами для Меган
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотиригодинні переговори з принцом Гаррі: королева просить онука повернутися в сім'ю, але з умовами для Меган

Королева Єлизавета попросила Гаррі про зустріч з правнуком і озвучила умову, при якій зможе прийняти Меган Маркл

3 березня 2020, 10:30 comments5704
Поділіться публікацією:
Чотиригодинні переговори з принцом Гаррі: королева просить онука повернутися в сім'ю, але з умовами для Меган

Королева Великобританії Єлизавета провела чотиригодинні переговори зі своїм онуком принцом Гаррі, який нещодавно повернувся на батьківщину зі свого нового будинку в Канаді. Переговори з бабусею про можливе повернення сім'ю пройшли в Віндзорському замку, пише The Sun.

Як повідомляють інсайдери, Єлизавета запевнила Гаррі, що той у будь-який час може передумати про складання монарших обов'язків і повернутися в сім'ю, де його люблять. Крім того, королева попросила принца про більш часті зустрічі зі своїм правнуком, який тепер живе в Канаді. Що ж стосується Меган Маркл, то, за словами королеви, її повернення в королівську сім'ю можливо лише за умови, якщо вона "не буде наживатися на статус герцогині". Що вирішить принц Гаррі і чи прийме умови Меган Маркл, поки невідомо.

Як раніше повідомляли "Коментарі", незабаром до принца Гаррі, який зараз перебуває у Великобританії і вже не раз вийшов у світ, приєднається його дружина Меган Маркл. Разом поки ще герцоги візьмуть участь у кількох заходах, після чого офіційно складуть свої повноваження монархів і втратять титули. Планувалося, що разом з Меган прилетить і 10-місячний правнук королеви Арчі, однак зіркова мама вирішила залишити його в Канаді. Наближені до королівського сімейства люди кажуть, що такий вчинок Меган розлютив королеву, яка не бачила малюка вже довгий час. Замість візиту до бабусі Арчі вирішили залишити вдома з нянею і близькою подругою Маркл.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!