Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі і Меган Маркл відвідали одне з останніх заходів в ролі членів королівської сім'ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі і Меган Маркл відвідали одне з останніх заходів в ролі членів королівської сім'ї

Церемонія пройшла в столиці Великобританії.

7 березня 2020, 01:15 comments1905
Поділіться публікацією:
Принц Гаррі і Меган Маркл відвідали одне з останніх заходів в ролі членів королівської сім'ї

Герцог і герцогиня Сассекськi принц Гаррі та його дружина Меган Маркл відвідали одне з останніх заходів у ролі старших членів королівської сім'ї. Церемонія нагородження військовослужбовців за спортивні досягнення пройшла в Лондоні, столиці Великобританії. Про це повідомляє ВВС.

Меган Маркл вперше з'явилася на публіці після відмови від зобов'язань старших членів королівської родини. Подружжя Сассекських завершить виконання королівських обов'язків 31 березня. До кінця місяця їх чекають ще кілька заходів.

Незважаючи на дощ, їх появи чекали десятки людей. Під час відкриття церемонії принц Гаррі сказав, що був гордий служити королеві та країні. Він відслужив в армії більше 10 років.

7 березня вони завітають на музичний фестиваль, а 9 березня разом з королевою й іншими членами королівської сім'ї візьмуть участь у службі на честь Дня співдружності націй.

Раніше принц Гаррі і Меган Маркл оголосили про відмову від королівських обов'язків. Королівська родина була засмучена їх рішенням, але королева Єлизавета II підтримала їх рішення. Також вони повинні припинити використання бренду "Sussex Royal" з весни 2020 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", Меган Маркл підшукують роль супергероїні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!