Головна Новини Зірки Королевські особи Королева Великобританії Єлизавета II вперше зустрілася з Меган Маркл після "Мекзіта"
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Великобританії Єлизавета II вперше зустрілася з Меган Маркл після "Мекзіта"

Меган Маркл і принц Гаррі зустрілися з королевою Великобританії Єлизаветою II

11 березня 2020, 11:25 comments2442
Поділіться публікацією:
Королева Великобританії Єлизавета II вперше зустрілася з Меган Маркл після "Мекзіта"

Днями 38-річна Меган Маркл, яка після прибуття в Лондон зробила кілька виходів у світ як герцогиня, зустрілася з королевою Великобританії Єлизаветою II. Про це повідомляє видання People.

Як повідомляють інсайдери, наближені до королівської сім'ї, зараз принц Гаррі і Меган Маркл узгоджують всі спірні моменти, адже вже наприкінці березня вони позбавляються королівських повноважень. У зв'язку з цим відбулася перша з моменту переїзду в Канаду зустріч Меган Маркл з королевою Єлизаветою. Експерти кажуть, що це був благородний жест, яким Єлизавета дала зрозуміти, що Меган залишається членом її сім'ї, незважаючи на конфлікти.

Як раніше повідомляли "Коментарі", після низки розлучень родичів Єлизавети і переїзду її онука принца Гаррі в Канаду королеву засмутило те, що вона не побачить правнука Арчі. Його мама, актриса Меган Маркл, вирішила не брати з собою в поїздку і залишити в Торонто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!