Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі і Меган Маркл переїхали ближче до Голівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі і Меган Маркл переїхали ближче до Голівуду

Принц Гаррі і Меган Маркл перебралися з Канади до Каліфорнії

27 березня 2020, 10:40 comments2567
Поділіться публікацією:
Принц Гаррі і Меган Маркл переїхали ближче до Голівуду

Після недавнього переїзду в Канаду принц Гаррі і Меган Маркл здивували тим, що вони знову змінили місце проживання. Герцоги Сассекські оселилися в Каліфорнії, у відокремленому будинку недалеко від Голлівуду. Про це повідомляє журнал People з посиланням на джерела в оточенні королівської пари.
За інформацією видання, раптовий переїзд може бути пов'язаний з коронавірусом, хоча пандемія зараз активно поширюється в США. Втім, Меган і Гаррі нібито відчувають себе в безпеці саме в Каліфорнії, де ізольовані від суспільства. Ще одна причина переїзду — нова робота Меган Маркл в Голлівуді, де герцогиня озвучить документальний фільм студії Disney Plus. Відомо, що Маркл уклала контракт, а гроші за роботу будуть перераховані у фонд, що захищає слонів в дикій природі.
Вчора від ускладнень, викликаних коронавірусом, помер актор серіалу "Клан Сопрано" Марк Блум. Кіноманам Марк був також відомий за фільмами "Крокодил Данді", "Побачення наосліп", серіалам "Елементарно", "Ти" і багатьом іншим. Йому було 69 років. Про те, що він заразився коронавірусом, розповіла дружина померлого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!