Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі і Меган Маркл попрощалися з фанатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі і Меган Маркл попрощалися з фанатами

Сьогодні принц Гаррі і Меган Маркл перестають виконувати обов'язки королівської сім'ї і попрощалися з 11 мільйонами підписників в Instagram

31 березня 2020, 11:20 comments2278
Поділіться публікацією:
Принц Гаррі і Меган Маркл попрощалися з фанатами

З сьогоднішнього дня принц Гаррі і Меган Маркл перестають виконувати обов'язки старших членів британської королівської сім'ї. У зв'язку з цим подружжя опублікували останнє повідомлення на своїй офіційній сторінці SussexRoyal в Instagram, попрощавшись з 11 мільйонами підписників.

Меган і Гаррі кажуть, що зараз найголовніше для всіх — це здоров'я і вирішення глобальних проблем, викликаних коронавірусом. Подружжя запевняють, хоч їх тут більше не буде, але вони продовжать свою роботу: герцоги обмірковують, в якій формі і який внесок тепер вони можуть внести в суспільство. Крім сторінки в Instagram, закривається й сайт SussexRoyal.com.

Нагадаємо, після недавнього переїзду в Канаду принц Гаррі і Меган Маркл здивували тим, що вони знову змінили місце проживання. Герцоги  оселилися в Каліфорнії, у відокремленому будинку недалеко від Голлівуду. Меган і Гаррі нібито відчувають себе в безпеці саме в Каліфорнії, де ізольовані від суспільства. Можлива причина переїзду — нова робота Меган Маркл в Голлівуді, де герцогиня озвучить документальний фільм студії Disney Plus.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!