Головна Новини Зірки Королевські особи Гаррі "на шиї" у Меган: в житті Сассекських з'явилися фінансові проблеми, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаррі "на шиї" у Меган: в житті Сассекських з'явилися фінансові проблеми, - ЗМІ

Джерела кажуть, що після переїзду в США Гаррі "сяде на шию" Меган, для якої "все склалося ідеально"

3 квітня 2020, 12:05 comments3922
Поділіться публікацією:
Гаррі "на шиї" у Меган: в житті Сассекських з'явилися фінансові проблеми, - ЗМІ

Через три дні після зречення принца Гаррі і Меган Маркл від королівського двору стало відомо про те, що в їхньому житті є фінансові проблеми. Про це повідомляє таблоїд Page Six з посиланням на джерела, наближені до парі.
Кажуть, що принц Гаррі опинився в скрутному становищі. У зв'язку з тим, що вони переїхали в США, у Гаррі немає громадянства, на яке він повинен подати заявку. Процес займе не менше року, і незважаючи на королівське походження, принц не зможе офіційно працевлаштуватися. Джерела кажуть, що Гаррі "сяде на шию" Меган, для якої "все склалося ідеально".
"Вона повернулася в Голлівуд з принцом, так ще й може вибирати, ким хоче працювати і з ким спілкуватися. Меган завжди мріяла про повноцінний голлівудський спосіб життя і такий вплив, який у неї зараз є завдяки Гаррі", — говорить обізнана людина в оточенні Меган і Гаррі.
Нагадаємо, 31 березня принц Гаррі і Меган Маркл перестали виконувати обов'язки старших членів британської королівської сім'ї. У зв'язку з цим подружжя опублікувало останнє повідомлення на своїй офіційній сторінці SussexRoyal в Instagram, попрощавшись з 11 мільйонами фанатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!