Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі відмовився від королівського прізвища
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі відмовився від королівського прізвища

Принц Гаррі і Меган Маркл вирішили не використовувати старовинне прізвище королівської родини, на яке мають право

13 квітня 2020, 09:37 comments2095
Поділіться публікацією:
Принц Гаррі відмовився від королівського прізвища

Принц Гаррі, який 31 березня зрікся монаршої сім'ї і титулів, подав документи на реєстрацію нової фірми Travalyst, де називає себе "принц Генрі Чарльз Альберт Девід, герцог Сассекський". При цьому він не пише королівське прізвище, яке міг обрати для подальшого життя, а також титул "Його Королівська Високість". Про це повідомляє Daily Mail.

За інформацією видання, принц Гаррі відмовився від королівської прізвища Маунтбеттен-Віндзор, яке може залишити собі по причині того, що його носить його син Арчі. Крім того, онук Єлизавети відмовився і від прізвища Уельс, яке використовував в дитинстві і юності. Гаррі і Меган прийняли рішення називатися будинком Віндзорів, але їх діти та внуки будуть Маунтбеттен-Віндзор.

Як раніше повідомляли "Коментарі", через три дні після зречення принца Гаррі і Меган Маркл від королівського двору стало відомо про те, що в їхньому житті є фінансові проблеми. Кажуть, що принц Гаррі опинився в скрутному становищі. У зв'язку з тим, що вони переїхали в США, у Гаррі немає громадянства, на яке він повинен подати заявку. Процес займе не менше року, і незважаючи на королівське походження, принц не зможе офіційно працевлаштуватися. Джерела кажуть, що Гаррі "сяде на шию" Меган, для якої "все склалося ідеально".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!