Головна Новини Зірки Королевські особи Принц Гаррі і Меган Маркл купили голлівудський будинок Мела Гібсона (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Гаррі і Меган Маркл купили голлівудський будинок Мела Гібсона (ФОТО)

Інсайдери, наближені до принца Гаррі і Меган Маркл, кажуть, що герцоги придбали розкішний особняк, в якому раніше мешкав Мел Гібсон

14 квітня 2020, 09:24 comments3234
Поділіться публікацією:
Принц Гаррі і Меган Маркл купили голлівудський будинок Мела Гібсона (ФОТО)

Принц Гаррі і Меган Маркл, які нещодавно переїхали в Лос-Анджелес, купили там нерухомість. Інсайдери, наближені до пари, кажуть, що герцоги придбали розкішний особняк, в якому раніше мешкав Мел Гібсон.

За інформацією кількох американських таблоїдів, папараці відкрили справжнє полювання за Гаррі і Меган і розсекретили, що тепер вони живуть в новому будинку. Цей факт підтвердила і агент з нерухомості герцогів Андреа Пайлот.

Раніше ми повідомляли про те, що Принц Гаррі, який 31 березня зрікся монаршої сім'ї і титулів, подав документи на реєстрацію нової фірми Travalyst, де називає себе "принц Генрі Чарльз Альберт Девід, герцог Сассекський". При цьому він не пише королівську прізвище, яку міг обрати для подальшого життя, а також титул "Його Королівська Високість". За інформацією видання, принц Гаррі відмовився від королівської прізвища Маунтбеттен-Віндзор, яке може залишити собі по причині того, що його носить його син Арчі. Крім того, онук Єлизавети відмовився і від прізвища Уельс, яке використовував в дитинстві і юності. Гаррі і Меган прийняли рішення називатися будинком Віндзорів, але їх діти та онуки будуть Маунтбеттен-Віндзор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!