Головна Новини Зірки Королевські особи Королева Великобританії Єлизавета II не зможе виконувати обов'язки і знайшла собі заміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Королева Великобританії Єлизавета II не зможе виконувати обов'язки і знайшла собі заміну

Єлизавета ІІ буде перебувати на самоізоляції і не зможе виконувати свої обов'язки, як мінімум, до кінця літа

13 травня 2020, 12:35 comments2489
Поділіться публікацією:
Королева Великобританії Єлизавета II не зможе виконувати обов'язки і знайшла собі заміну

В найближчі кілька місяців 94-річна королева Великобританії Єлизавета II буде перебувати на самоізоляції і не зможе виконувати свої обов'язки, щонайменше, до кінця літа. У зв'язку з цим королева підшукала собі заміну, повідомляє Daily Mail.

Спочатку інсайдери активно ділилися інформацією про те, що права рука Єлизавети — принц Вільям, якому нібито буде допомагати Кейт Міддлтон. Втім, цю інформацію у палаці спростували: мовляв, на герцогів Кембриджських і так багато навалилося з урахуванням того, що вони виконують обов'язки відлучених від двору Меган Маркл і принца Гаррі.

Згідно з  інформацією Daily Mail, Єлизавета назвала своїх "заступників" — принца Едварда (молодший син королеви) і Софі, яку називають фавориткою при дворі. Координувати процес Єлизавета буде віддалено, не піддаючись ризику коронавірусу.

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі і Меган Маркл тимчасово проживають в розкішному будинку вартістю 18 мільйонів доларів. Особняк належить голлівудському продюсеру, акторові і сценаристу Тайлеру Перрі — куму телеведучої-мільярдерки Опри Вінфрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!