Головна Новини Зірки персона Олена Зеленська підкорює Америку стильними нарядами
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська підкорює Америку стильними нарядами

Перша леді України не втомлюється демонструвати бездоганний смак

24 вересня 2019, 17:42 comments3927
Поділіться публікацією:
Олена Зеленська підкорює Америку стильними нарядами

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою нині знаходяться в Нью-Йорку, де проходить 74-я сесія Генеральної Асамблеї ООН. І за перший день перебування в Америці перша леді країни вже встигла показати пару стильних та яскравих образів.

Перший наряд, яким Олена Зеленська вирішила підкорити США — бежевий строгий костюм від українського бренду SIX, в якому вона прибула в аеропорт. Образ був доповнений простою чорною футболкою, шовковою хустинкою і сонцезахисними окулярами, а також взуттям на "низькому ходу".

Iqi8TnNSpqRbYNbFLnqEu2AKN.jpg

Однак на зустріч із українською діаспорою перша леді України обрала більш жіночний, і в той же час стриманий костюм. Олена одягла рожеву блузку-піджак з гудзиками та чорну класичну спідницю-олівець. Сережки з перлами і мінімалістичний клатч вдало завершили її стильний наряд.

1fbKN5RkxyyxGsO-YV0VfqTgK.jpg

Нагадаємо, за такий короткий період президентства Володимира Зеленського його дружина Олена перетворилася на ікону стилю, вона не втомлюється демонструвати бездоганний смак у виборі своїх образів.

До речі, її стиль вже порівнюють з елегантністю дружини президента США Дональда Трампа Меланії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Володимир Зеленський під час робочого візиту до США проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних країн, зокрема з президентом США Дональдом Трампом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!