Головна Новини Зірки персона День народження Гвінет Пелтроу: цікаві факти про життя актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

День народження Гвінет Пелтроу: цікаві факти про життя актриси

Завжди вишукана і елегантна, вона привертає до себе захоплені погляди

27 вересня 2019, 14:20 comments2356
Поділіться публікацією:
День народження Гвінет Пелтроу: цікаві факти про життя актриси

Сьогодні, 27 вересня, американська актриса, володарка премій "Оскар", "Еммі" і "Золотий глобус" Гвінет Пелтроу відзначає День народження — їй виповнюється 47 років.

Голлівудська актриса народилася у творчій родині. Її батько кінорежисер, а мати – відома актриса, тому з самого дитинства Гвінет вирішила, що буде зніматися в кіно.

wzJVhGE80RLTaKxvVwjf7Pf-E.jpg

У 1996 році Пелтроу отримує свою першу головну роль у фільмі "Емма", який приносить їй великий успіх. Після цього вона знялася ще в декількох картинах, і через три роки отримала свій перший "Оскар" за кращу жіночу роль у фільмі "Закоханий Шекспір".

RJjqIgitZfOXO9NvXCIioj_RH.jpg

Починаючій актрисі швидко вдалося встати в один ряд з найбільшими зірками Голлівуду, але популярність Гвінет обернулася для неї справжнім кошмаром. З 1999 по 2000 роки переслідував актрису затятий шанувальник, який регулярно надсилав їй квіти, солодощі та любовні записки. Через деякий час приємне залицяння переросло в справжні загрози сексуального характеру, маніяк навіть кілька разів уривався в будинку актриси.

ФСБ зробила попередження чоловікові, однак, він не відступив від своїх намірів, незабаром його затримали і засудили до декількох років примусового лікування в психіатричній лікарні.

zfHcuVStQTpl1FBI-qEDNsT3I.jpg

У 2000 році Гвінет вирішила відкрити світу ще один свій талант – актриса разом з вокалістом рок-групи BLUE-EYED SOUL випустила музичний сингл CRUISIN. Пісня лідирувала у багатьох музичних хіт-парадах.

picture

У свій час зірка Голлівуду була заручена з Бредом Піттом і перебувала в романтичних стосунках з Беном Аффлеком. А в 2003 році вийшла заміж за музиканта групи Coldplay Кріса Мартіна і народила двох дітей, але через 13 років пара розлучилася.

picture

Зараз в особистому житті актриси все добре, в 2018 році вона одружилася з американським режисером і сценаристом Бредом Фэлчаком.

picture

У 2017 році Пелтроу запустила свій власний журнал Goop – повноцінне видання про правильному і здоровому способі життя. Обкладинку першого випуску прикрасила сама актриса. Але після другого випуску журнал закрили за неперевірених медичних фактів, які в ньому публікувалися.

QXcPGR9NS0QT97E2pyK3khLgR.jpg

Крім забобонів Гвінет схиблена на чистоті і панічно боїться мікробів. Вона якось зізналася, що не торкається предметів гігієни, якими до неї вже хтось користувався.

57Aa2v-4ZpusDdNpk3Rx4bWA8.jpg

У ніч на 23 вересня 2019 року в Лос-Анджелесі пройшла 71-а церемонія вручення телевізійної премії "Еммі", участь в якій взяла Гвінет Пелтроу. Вона оголошувала номінанток і переможницю в категорії "Краща жіноча роль у драматичному серіалі". Але публіці і глядачам запам'яталася не її мова, а проходка по сцені, яка вже стала мемом.

gUNq3gwxPdd2cojFJJP4rhz2W.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які вбрання знаменитостей визнано самими гіршими на церемонії нагородження премії "Еммі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!