Головна Новини Зірки персона Вуличний художник Бенксі відкрив виставковий зал своїх робіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Вуличний художник Бенксі відкрив виставковий зал своїх робіт

Невеликий «музей» пропрацює всього кілька тижнів

2 жовтня 2019, 15:40 comments1919
Поділіться публікацією:
Вуличний художник Бенксі відкрив виставковий зал своїх робіт

Британський вуличний художник Бенксі запустив власний бренд і відкрив виставковий зал для своїх робіт. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Маленький салон буде називатися Gross Domestic Product ("Валовий внутрішній продукт"). Він знаходиться в Лондоні в районі Кройдон.

"Цей виставковий зал тільки для демонстрації. Я відкриваю свій магазин (хоча двері насправді не відкриваються). Це в Кройдоні", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що магазин, за скляною вітриною якого знаходяться різні речі, зроблені Бенксі, виконує тільки рекламну функцію. Продукцію, представлену там, можна буде купити через інтернет.

Відомо, що Бенксі своїми роботами звертає увагу суспільства на лицемірство влади і соціальну нерівність. Незважаючи на величезну популярність, художнику досі вдається зберегти в таємниці свою особистість.

O26MWRp8qt6SQk5o75r6IOHQN.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що картина Бенксі, яка зображає членів палати представників Британського парламенту у вигляді шимпанзе, буде продана за рекордно високу ціну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!