Головна Новини Зірки персона 50-річна Дженніфер Лопес вразила шанувальників відвертим вбранням
commentss НОВИНИ Всі новини

50-річна Дженніфер Лопес вразила шанувальників відвертим вбранням

Зірка завжди прагне виглядати ефектно

3 жовтня 2019, 13:15 comments3485
Поділіться публікацією:
50-річна Дженніфер Лопес вразила шанувальників відвертим вбранням

Голлівудська актриса та співачка Дженніфер Лопес, незважаючи на свій вік постійно з'являється на публіці в стильних і досить відвертих вбраннях.

Днями в Нью-Йорку відбулася презентація нового аромату Джей Ло під назвою Promise. На такий важливий захід зірка прийшла разом зі своїм коханим Алексом Родрігесом, з яким нещодавно відсвяткувала заручини.

Для вечора 50-річна зірка вибрала білосніжний діловий костюм з нової колекції бренду Michael Kors, весна-літо 2020. Особливу увагу привертає верхня частина вбрання: білий піджак має дуже глибокий виріз, виразно демонструючи підтягнуті груди голлівудської зірки.

Широкий шкіряний ремінь з металевими вставками підкреслив осину талію Дженніфер. Такі ж вставки були видимі і на білих туфлях актриси, тому образ вийшов дуже стильний та гармонійний.

Za68BLZg4bzioo-xpZkaS0MzI.png

Нагадаємо, американській актрисі Дженніфер Лопес погрожують судом за роль в новому фільмі "Стриптизерки", прем'єра якого відбулася 12 вересня цього року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що нареченого Дженніфер Лопес пограбували на півмільйона доларів, коли він вечеряв у ресторані в Сан-Франциско.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!