Головна Новини Зірки персона Олена Зеленська розповіла, чому перестала виступати з «Квартал 95»
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська розповіла, чому перестала виступати з «Квартал 95»

За словами Зеленської, їй набагато приємніше спостерігати, як її сценарій втілюють в життя, ніж самій виступати на сцені

3 жовтня 2019, 14:36 comments7761
Поділіться публікацією:
Олена Зеленська розповіла, чому перестала виступати з «Квартал 95»

Перша леді України розповіла, чому їй довелося розпрощатися зі сценою, переставши виступати з "Квартал 95". Про це пише видання "РБК-Україна".

За словами Олени Зеленської, її відхід зі сцени не був рішенням третіх осіб, це повністю її бажання.

"Я сама так вирішила. Чесно кажучи, навіть в КВН я не була повною мірою задіяна на сцені. Іноді грала другорядні ролі, але це було рідко, коли, наприклад, не вистачало людей", — зазначила вона.

Перша леді зосередила увагу журналістів на тому, що в душі вона зовсім не актриса, так як ще з самої юності бажала тільки писати сценарії.

"На сцені я відчуваю себе не комфортно. Це емоційно для мене дуже важко, я починаю сильно переживати. В нашій команді була Олена Кравець, і її завжди було достатньо, вона відмінно справлялася з усіма завданнями. Особисто мені ближче кабінет, ніж сцена. Тим більше для мене, дивитися на те, як мій сценарій втілюється в життя, набагато приємніше", — поділилася Зеленська.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дружина президента України Олена Зеленська розповіла про власний рецепт щастя і як їй бути в ролі першої леді країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!