Дженніфер Еністон заради кар'єри в Голлівуді змусили скинути вагу

За короткий період часу актрисі потрібно було схуднути на 13 кілограм

Відома американська актриса Дженніфер Еністон, яка отримала велику популярність після ролі Рейчел Грін у телесеріалі "Друзі" була змушена боротися на своє місце в Голлівуді.

Зірка неодноразово згадувала у своїх інтерв'ю про те, що заради успіху в кінокар'єрі довелося попрацювати над своєю зовнішністю. На початку 1990-х років Еністон не хотіли затверджувати на великі ролі через зайву вагу, тому агент зірки поставив перед нею жорстку умову.

Для того, щоб залишитися в Голлівуді та зіграти в серіалі "Друзі" актриса змушена була схуднути на 13 кілограмів за короткий період часу, незважаючи на те, що всі оточуючі не бачили недоліків в її фігурі, і вважали привабливою.

Автор книги "Покоління "Друзів": погляд зсередини на шоу, яке визначило телевізійну еру" Сол Аустерліц пише, що після виходу на екрани серіалу Дженніфер Еністон асоціювалася б у всіх зі своєю героїнею, а враховуючи те, що камери візуально додають фігурі кілька кілограм, актриса на цю роль повинна була виглядати стрункою і ефектною.

Сама Дженніфер Еністон розповідала, що найсмачнішою їжею для неї був бутерброд з майонезом, а також фаст-фуд і молочні коктейлі, тому зміна раціону харчування для неї було правильним і необхідним рішенням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи будуть продюсери запускати перезавантаження серіалу "Друзі".