Головна Новини Зірки персона ЗМІ з'ясували нові подробиці про стан Заворотнюк
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ з'ясували нові подробиці про стан Заворотнюк

Через захворювання в актриси розвинувся парез правої частини тіла

9 жовтня 2019, 13:48 comments4367
Поділіться публікацією:
ЗМІ з'ясували нові подробиці про стан Заворотнюк

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк продовжила лікування в реабілітаційній клініці. Одразу після виписки з лікарні на вулиці Щепкіна в Москві актриса виїхала в інший медцентр — туди, де відновлюють тяжкохворих пацієнтів. Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

ЗМІ повідомили, що  у актриси через захворювання  розвинувся парез правої частини тіла, паралізована права рука. Зараз Заворотнюк не може самостійно пересуватися.

Для покращення стану здоров'я актриси  проводять заняття у залі ерготерапії та влаштовують спеціальні водні процедури. Поряд з установою цілодобово чергує карета "швидкої". Рідні змінюють один одного, щоб Анастасія ні на хвилину не залишалася одна.

Концертний директор Анастасії Заворотнюк Стас Христов та її піар-директор Марина Потапова відмовляються коментувати інформацію щодо Анастасії.

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Заворотнюк виписали з московської клініки. У вівторок, 8 жовтня, стало відомо, що російська актриса, що прославилася в серіалі "Моя прекрасна няня", Анастасія Заворотнюк виписана з московської клініки, щоб продовжити лікування в іншому медичному центрі.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!