Головна Новини Зірки персона Голлівудську актрису звинуватили в пропаганді анорексії
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудську актрису звинуватили в пропаганді анорексії

Стаття знаменитості викликала шквал критики

15 жовтня 2019, 11:40 comments1623
Поділіться публікацією:
Голлівудську актрису звинуватили в пропаганді анорексії

47-річна американська актриса Гвінет Пелтроу завжди виглядає стильно і чудово. Запорукою її гарного самопочуття і розкішної фігури є здоровий спосіб життя, який знаменитість активно пропагує з допомогою своєї лайфстайл-компанії GOOP.

Нещодавно актриса опублікувала резонансну статтю, яка викликала жорстку критику з боку дієтологів. Вони звинуватили зірку "Месників" у популяризації шкідливої для здоров'я системи живлення, що є прямою передумовою до появи анорексії.

У матеріалі, розміщеному на сайті GOOP йдеться про те, що людям необхідно прагнути до максимально можливого рівня худоби, придатного для життя.

Дієтологи розкритикували пораду актриси і назвали її поведінку безвідповідальною. Сама ж Пелтроу стверджує, що її посил неправильно зрозуміли і вона не збиралася встановлювати норму, до якої потрібно схуднути людям.

Крім цього, критики знайшли на сайті інші дивні поради. Наприклад, бульйон з кісток тварин або бджолине жало нібито допомагає поліпшити стан шкіри обличчя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська актриса Гвінет Пелтроу в 2017 році запустила журнал GOOP, який майже відразу ж закрили через публікацію неперевірених медичних фактів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!