Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон потрапила в Книгу рекордів Гіннеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон потрапила в Книгу рекордів Гіннеса

За два дні на сторінку зірки підписалося майже 12 млн осіб

17 жовтня 2019, 16:35 comments2545
Поділіться публікацією:
Дженніфер Еністон потрапила в Книгу рекордів Гіннеса

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон, яка довгий час не реєструвалася в соціальних мережах, завела свій Instagram-аккаунт і потрапила в Книгу рекордів Гіннеса.

Зірка серіалу "Друзі" зареєструвалася в Instagram два дні тому і викликала справжній фурор своєю популярністю. У своєму першому пості актриса опублікувала селфі з колегами по серіалу, і на даний момент він зібрав понад 12 млн лайків.

За перші п'ять годин і 16 хвилин після реєстрації на Еністон підписалося більше мільйона людей, у тому числі такі знаменитості, як Джулія Робертс, Адам Сендлер і колишній чоловік актриси Джастін Теру.

Така швидкість дозволила їй стати рекордсменкою. Актриса потрапила в Книгу рекордів Гіннесса, обігнавши акаунт принца Гаррі і Меган Маркл, які набрали свій перший мільйон підписників за 5 годин і 45 хвилин.

Через величезний ажіотаж навколо аккаунта зірки мережа просто "зламалася" і сторінка була тимчасово недоступна користувачам. У прес-службі Instagram цю інформацію офіційно підтвердили, зазначивши, що інтерес до акаунта Дженніфер був просто неймовірним.

Дізнавшись про таку подію, актриса виклала свій другий пост-відео, підписавши його "Клянуся, я не хотіла його ламати!". Зараз за життям знаменитості у соцмережі спостерігають 11,8 млн підписників.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Еністон заради кар'єри в Голлівуді була змушена скинути вагу на 13 кілограм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!