Головна Новини Зірки персона Олена Зеленська зачарувала ніжним і стильним образом в Японії
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська зачарувала ніжним і стильним образом в Японії

Для особливого виходу президентське подружжя готувалося заздалегідь

22 жовтня 2019, 15:25 comments2688
Поділіться публікацією:
Олена Зеленська зачарувала ніжним і стильним образом в Японії

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою перебувають з робочим візитом в Японії. Сьогодні, 22 жовтня, вони стали гостями особливої події для країни — церемонії інтронізації нового імператора Нарухіто. Президентське подружжя для урочистого заходу вибрали елегантні образи.

Перша леді України на церемонію інтронізації одягнула ніжну і елегантну сукню лимонного кольору, а доповнила її туфлями-човниками на підборах і клатчем, підібраним під колір одягу. Елементи її образу нагадували стиль представниць королівської сім'ї. Олена Зеленська одягла до сукні прозорі рукавички ніжно-жовтого відтінку, а без такого аксесуара Королева Єлизавета II, приміром, виходить у світ вкрай рідко.

Лідер країни Володимир Зеленський з'явився на урочистому заході в класичному чорному фраку і білій сорочці. В цілому, президентська пара виглядала дуже гармонійно і стильно.

QE8R5RY72fBO6ZRWI0L3CFt3L.png

Відомо, що на церемонії інтронізації нового імператора Нарухіто були присутні представники 180 країн. Володимир Зеленський став першим українським президентом, запрошеним на урочистість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у кінці вересня цього року перша леді України разом з чоловіком здійснила робочу поїздку у США. Олена Зеленська підкорила країну своїми яскравими і стильними нарядами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!