Головна Новини Зірки персона 61-річна Шерон Стоун похвалилася стрункою фігурою
commentss НОВИНИ Всі новини

61-річна Шерон Стоун похвалилася стрункою фігурою

Знаменитість прикрасила свіжий номер видання Allure

23 жовтня 2019, 10:45 comments3770
Поділіться публікацією:
61-річна Шерон Стоун похвалилася стрункою фігурою

Відома голлівудська актриса Шерон Стоун захопила шанувальників стрункою і витонченою фігурою. Нові фотографії зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

61-річна знаменитість, незважаючи на вік, ретельно стежить за своєю зовнішністю, тому не дивно, що її запросили прикрасити обкладинку модного американського журналу Allure.

Шерон позувала в декількох яскравих образах. Перший наряд складався з сірого брючного костюма в клітинку, піджак якого був надітий поверх чорного мереживного бюстгальтера. Образ зірки доповнили чорні оксфорди, масивне кільце і червона помада.

На іншому фото актриса позує лише в одному темному блейзері, мереживних трусиках і босоніжках на підборах. Прихильники відразу ж оцінили стрункі ніжки знаменитості і закидали її компліментами.

SMNTjEc6iFxodF-kcB2RMtbZO.png

Крім яскравих фотографій, Шерон Стоун дала відверте інтерв'ю журналу і зізналася, що початок її кар'єри було складним із-за постійного бодішеймінга (дискримінація людини за зовнішніми ознаками). Один режисер критикував її за надмірну худорлявість, а другий лаявся за те, що вона набрала пару кілограм.

Зірка розповіла, що в Голлівуді, коли актрисі виповнюється 40 років її більше не звуть на кастинги і не пропонують великі ролі, тому Шерон присвятила себе дітям. Вона зізналася, що тільки в 40 років відчула себе щасливою людиною.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська модель і актриса Сінді Кроуфорд викликала захват знімком без макіяжу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!