Головна Новини Зірки персона На відому супермодель подали в суд через фото в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

На відому супермодель подали в суд через фото в Instagram

У знаменитості вимагають 150 тис. доларів компенсації

25 жовтня 2019, 11:55 comments3895
Поділіться публікацією:
На відому супермодель подали в суд через фото в Instagram

28-річна американська модель і актриса Емілі Ратаковскі потрапила в скандал через публікацію фотографії в соціальній мережі Instagram.

Судовий позов на зірку подав професійний фотограф і папараці Роберт О'ніл, який побачив в Instagram-stories Ратаковскі свою фотографію, на якому модель прикриває букетом квітів своє обличчя під час прогулянки по Нью-Йорку.

Чоловік заявив, що не давав дозволу на публікацію своїх матеріалів в інтернеті, тому вимагає через суд  компенсацію у сумі 150 тисяч доларів. Крім штрафу, у випадку погодження суду, американській моделі доведеться віддати фотографу і весь отриманий прибуток від публікації поста.

Примітно, що в подібну ситуацію зі скандальним фотографом потрапила і американська модель Джіджі Хадід. Одного разу вона опублікувала в stories знімок свого екс-бойфренда, який був зроблений О'нілом, і той вимагав відшкодувати йому збитки в точно такій же сумі – 150 тис. доларів. Але поки про рішення суду нічого не відомо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудській актрисі Дженніфер Лопес погрожують судом через роль у фільмі "Стриптизерки", який вийшов на екрани 12 вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!