Головна Новини Зірки персона 50-річна Дженніфер Еністон закрутила роман з режисером
commentss НОВИНИ Всі новини

50-річна Дженніфер Еністон закрутила роман з режисером

За плечима знаменитості два невдалих шлюби

5 листопада 2019, 09:50 comments3274
Поділіться публікацією:
50-річна Дженніфер Еністон закрутила роман з режисером

Відому голлівудську актрису Дженніфер Еністон запідозрили в романі з 49-річним режисером Уіллом Спеком. Про це повідомляє Daily Mail.

Особисте життя зірки серіалу "Друзі" завжди привертало увагу не тільки шанувальників, але і преси. Тривалий час актриса не заводила нових відносин, повністю присвятивши себе кар'єрі. І лише в цьому році в ЗМІ почала з'являтися інформація про її можливе примирення з екс-чоловіком Бредом Піттом. Але актори заперечують подібні чутки і сприймають їх з гумором.

При цьому, папараці все частіше стали помічати Еністон в компанії режисера Уілла Спека, з яким зірка познайомилася три роки тому на зйомках фільму "Новорічний корпоратив". Останні кілька тижнів пара ходить на таємні побачення, але офіційно свої відносини поки не підтверджує.

RcouaiQEiuBgFJ30rKdbNT6bf.jpg

Інсайдер повідомляє, що місяць тому голлівудська актриса звернулася в спеціальне агентство для пошуку особистого щастя. За 750 тис. доларів їй організували побачення з підходящим кандидатом, який виявився далекий від шоу-бізнесу. Ще тоді шанувальники зірки пророкували їй новий роман, але цього не сталося.

Нагадаємо, що Дженніфер Еністон у 2000 році вийшла заміж за актора Брэдда Пітта, але їх шлюб тривав лише 5 років. Після цього зірка тривалий час залишалася одна і важко переживала розрив. У 2012 році знаменитість вийшла заміж вдруге за актора Джастіна Теру, але і цей союз розпався через два роки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що недавно Дженніфер Еністон здивувала шанувальників несподіваним вчинком – поцілунком з ведучою телешоу в прямому ефірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!