Головна Новини Зірки персона Анджеліну Джолі терміново евакуювали зі зйомок нового фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліну Джолі терміново евакуювали зі зйомок нового фільму

Робочий процес був зупинений через загрозу безпеці

5 листопада 2019, 11:50 comments2013
Поділіться публікацією:
Анджеліну Джолі терміново евакуювали зі зйомок нового фільму

44-річна голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка нещодавно прилетіла на Канарські острови для зйомок нового фільму Marvel, була терміново евакуйована з майданчика. Про це повідомляє видання The Sun.

На території, де проходили зйомки кінострічки "Вічні" виявили снаряд, по всій видимості, часів Другої світової війни. Як виявилося, на тому місці розташовувалася колись нацистська база, тому бомба лежала недоторканою протягом десятиліть. Вибуховий пристрій являв собою загрозу безпеці всім членам команди.

Враховуючи те, що на майданчику знаходилися світові знаменитості, у тому числі і Анджеліна Джолі, робочий процес був зупинений, а всіх акторів терміново евакуйовано в безпечне місце. Після цього, снаряд був успішно знешкоджений групою фахівців.

Нагадаємо, що взяти участь в новому фільмі Marvel голлівудську актрису умовили її діти, які люблять комікси і хотіли побачити маму в образі супергероя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Анджеліна Джолі зіграє в кінострічці "Вічні" роль Тени – войовниці, яка може керувати енергією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!