Головна Новини Зірки персона Рідні Заворотнюк спростували чутки про збір коштів на підтримку актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідні Заворотнюк спростували чутки про збір коштів на підтримку актриси

Оточення Заворотнюк повідомило про сьогоднішній виступ чоловіка Анастасії Петра Чернишова і друга сім'ї Тетяни Навки у рамках московського шоу «Аленький цветочек»

7 листопада 2019, 16:39 comments1998
Поділіться публікацією:
Рідні Заворотнюк спростували чутки про збір коштів на підтримку актриси

Родичі і друзі актриси Анастасії Заворотнюк перервали тишу – вони звернулися до спільноти з аккаунта "Підтримка Заворотнюк" в Instagram, який був створений для комунікації з шанувальниками зірки.

Перше, про що написали рідні актриси, торкнулося збору коштів на лікування зірки серіалу "Моя прекрасна няня". За їх словами – це неправдива інформація, мовляв, ніяких грошей у громадськості ніхто не просив.

Також оточення Заворотнюк повідомило про сьогоднішній виступ чоловіка Анастасії Петра Чернишова і друга сім'ї Тетяни Навки у рамках московського шоу "Аленький цветочек".

"Ми хочемо побажати їм гладкого льоду, теплого глядацького прийому і натхнення", — сказано в повідомленні рідних актриси.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома російська фігуристка Тетяна Навка в офіційній заяві на сайті компанії "Навка шоу" підтвердила, що актриса Анастасія Заворотнюк проходить лікування від онкологічного захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!