Головна Новини Зірки персона У новому фільмі Оля Полякова стане чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

У новому фільмі Оля Полякова стане чоловіком

Співачка також зазначила, що її напарником по знімальному майданчику стане вже перевірений актор – Михайло Хома (ДЗІДЗЬО)

7 листопада 2019, 19:48 comments3126
Поділіться публікацією:
У новому фільмі Оля Полякова стане чоловіком

Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла, що незабаром знову зніметься в кіно, причому в головній ролі. Про це артистка розповіла журналістам програми "Життя відомих людей".

"Новий фільм стане дуже цікавим. Там я перетворюся в чоловіка. За сюжетом два головних героя – чоловік і жінка, обміняються тілами", — поділилася Полякова деякими подробицями про майбутні зйомки.

Співачка також зазначила, що її напарником по знімальному майданчику стане вже перевірений актор – Михайло Хома (ДЗІДЗЬО). З ним артистка вже знімалася в деяких кінокартинах.

Варто згадати, що Полякова знімається в кіно з 2007 року, однак справжню популярність їй приніс фільм "Свінгери". Всього за три тижні прокату він зібрав понад 700 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в недавньому випуску програми "Життя відомих людей" свою відповідь на образливі коментарі користувачів Інтернету, дала популярна співачка Оля Полякова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!