Головна Новини Зірки персона У дружини відомого голлівудського актора знову стався викидень
commentss НОВИНИ Всі новини

У дружини відомого голлівудського актора знову стався викидень

Це вже другий викидень за останні півроку

12 листопада 2019, 15:00 comments2045
Поділіться публікацією:
У дружини відомого голлівудського актора знову стався викидень

Сім'я 61-річного голлівудського актора Алека Болдуіна знову переживає важкі часи. На четвертому місяці вагітності його 35-річна дружина втратила дитину. Цю шокуючу новину жінка самостійно повідомила своїм підписникам в Instagram, знявши щемливе душу відео.

Хіларія зі сльозами на очах розповіла, що після проведення УЗД лікарі повідомили, що їх з Алеком дитина померла на четвертому місяці вагітності, і ця новина повністю спустошила її. У сімействі повинна була народитися дочка.

Жінка зізналася, що втрата малюка стала для неї справжнім шоком, але незважаючи на те, що зараз в її родині непрості часи, вона сподівається на краще і радіє, що у неї з чоловіком ростуть четверо прекрасних і здорових дітей.

Відео Хіларія Болдуін зняла разом з 6-річною дочкою Кармен і в першу чергу воно було адресоване Алеку. Виявляється, що сам актор нічого не знав про сумні новини і Хіларія вирішила розповісти йому ось таким способом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

We are very sad to share that today we learned that our baby passed away at 4 months. We also want you to know that even though we are not ok right now, we will be. We are so lucky with our 4 healthy babies—and we will never lose sight of this. I told Carmen and took this so I could send it to Alec. I guess this is a good way to share it with you too. I told her that this baby isn’t going to come after all...but we will try very hard to give her a little sister another time. I’m really devastated right now...I was not expecting this when I went to my scan today. I don’t know what else to say...I’m still in shock and don’t have this all quite clear. Please no paparazzi...that’s all I ask ❤️

Публикация от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Нагадаємо, що в квітні поточного року зіркове сімейство вже втратило одного малюка. Дружина голлівудського актора відчувала, що з дитиною щось не так і після УЗД з'ясувалося, що у неї зупинилося серцебиття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російська співачка Наташа Корольова втратила дитину на третьому місяці вагітності після секс-скандалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!