Головна Новини Зірки персона Відома російська співачка шокувала прихильників своїм зовнішнім виглядом
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома російська співачка шокувала прихильників своїм зовнішнім виглядом

Шанувальники допускають, що співачка проходить гормональну терапію

14 листопада 2019, 14:50 comments2963
Поділіться публікацією:
Відома російська співачка шокувала прихильників своїм зовнішнім виглядом

36-річна російська співачка Макѕим під час свого виступу в Санкт-Петербурзі, на церемонії вручення музичної премії "Золотий грамофон", шокувала фанатів своїм зовнішнім виглядом. Фотографії з заходу опубліковані на Instagram-сторінці Maksimnews.

Багато глядачів відзначили, що співачці було складно пересуватися по сцені під час концерту і припустили, що причиною цьому могло стати об'ємне плаття зірки. Але від пильного погляду прихильників не вислизнув той факт, що Макѕим ледве піднімала руки, а вони були в "вільному польоті". Незважаючи на такі зміни в зовнішності та поведінці, артистка успішно виступила на сцені Льодового палацу.

Одні шанувальники зірки припускають, що набряк на обличчі співачки міг з'явиться в наслідок неякісної пластичної операції або інших експериментів у зовнішності. А інші твердять, що знаменитість проходить курс гормональної терапії, яка знадобилася їй після автомобільної аварії.

94Q-zvEZSjPtcXZU8dymwqQqd.png

До речі, у квітні поточного року водій співачки не впорався з керуванням і їх автомобіль потрапив у ДТП. Артистка отримала сильні удари, у неї опухли ноги, тому деякий час їй було складно пересуватися, а основний удар припав на щелепу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що знаменита співачка Шакіра два роки тому перенесла складне захворювання і ледь не позбулася голосу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!