Настя Каменських розповіла, як її мама ставиться до Потапа

Каменських розкрила подробиці стосунків її найближчих людей

32-річна українська співачка Настя Каменських, яка в травні 2019 року зіграла весілля з музичним продюсером і лідером групи "MOZGI" Олексієм Потапенком, поділилася подробицями особистого життя. Про це повідомляє видання "Сьогодні".

Артистка разом з чоловіком після весілля не соромляться виставляти напоказ свої відносини і постійно радують шанувальників спільними фотографіями. Настя неодноразово говорила, що Потап дуже добрий і уважний чоловік, але вперше зізналася, як її мама Лідія Петрівна відноситься до зятя.

"Потап – кращий коханець, друг, чоловік, тато і, звичайно, зять. Він дуже романтичний, його дуже любить моя мама", - заявила співачка.

Каменських зазначила, що її мама дуже часто спілкується з Потапом і цінує все, що він робить для її улюбленої дочки.

Нагадаємо, що нещодавно артисти відвідали Мексику, де Настя на популярних телеканалах і радіостанціях презентувала свою нову пісню і кліп "Elefante".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що незважаючи на щасливе спільне життя, співачка Настя Каменських не змогла налагодити теплі стосунки з 11-річним сином Потапа, якого йому народила екс-дружина Ірина Горова.