Головна Новини Зірки персона Суддя проекту «Мастер Шеф» розповів про перенесену операцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя проекту «Мастер Шеф» розповів про перенесену операцію

Кулінар заявив, що операція пройшла успішно

15 листопада 2019, 18:00 comments1861
Поділіться публікацією:
Суддя проекту «Мастер Шеф» розповів про перенесену операцію

40-річний український шеф-кухар, суддя телешоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів про те, що нещодавно переніс операцію на коліні. Про це кулінар написав на своїй сторінці в Instagram.

Ярославський зізнався, що проблеми з ногою у нього почалися давно, але лягти під ніж він наважився лише зараз. Операція проводилася на меніску і зв'язках правого коліна, все пройшло успішно і тепер кулінар відновлює сили.

На фотографії, яка опублікована в Instagram, Володимир сидить на кріслі-каталці після операції і виглядає досить радісним. Він написав, що до будь-якої ситуації варто підходити з гумором.

Szp48DEkeZaYbOiMmwPi7sHLN.png

Багато шанувальників побажали Володимиру якнайшвидшого одужання і порадили берегти себе. Першим, хто залишив коментар під фотографією Ярославського був його колега по шоу "Мастер Шеф" Экстор Хіменес-Браво, який також підтримав кулінара і побажав йому завжди залишатися здоровим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Шакіра два роки тому пережила серйозне захворюванн, через яке могла втратити свій голос.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!