Головна Новини Зірки персона Племінниця Софії Ротару виходить заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Племінниця Софії Ротару виходить заміж

Поки Соня не називає ім'я свого обранця

18 листопада 2019, 21:40 comments3803
Поділіться публікацією:
Племінниця Софії Ротару виходить заміж

Племінниця української естрадної співачки Софії Ротару виходить заміж. Про це сама Соня Кей розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Так, дівчина опублікувала фотографію, на якій вона обіймається зі своїм нареченим, демонструючи обручку. Вона залишила підпис до публікації: "Я сказала "Так". Крім того, родичка Ротару зізналася, що вони зустрічаються лише п'ять місяців. Тому для неї це було несподівано і швидко. Підписники дівчини впевнені — це справжнє кохання, і бажають Соні щасливого подружнього життя.

Хто саме є обранцем української співачки поки невідомо. Інсайдери стверджують, що чоловік не пов'язаний зі світом шоу-бізнесу. Однак артистка пообіцяла, що познайомить їх зі своїм обранцем, але трохи пізніше. Передбачається, що весільна церемонія відбудеться в середині літа наступного року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співачка Sonya Kay зняла відеокліп на свою нову пісню під назвою "Ходимо". Варто відзначити, що в кліпі повно дивацтв: співачка ганяла в лімузині по воді, а на яхті каталася по місту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!