Головна Новини Зірки персона Аліна Гросу відверто розповіла про пластичні операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліна Гросу відверто розповіла про пластичні операції

Аліна Гросу розставила крапки над "і" в питаннях пластики

19 листопада 2019, 14:00 comments5815
Поділіться публікацією:
Аліна Гросу відверто розповіла про пластичні операції

24-річна українська співачка Аліна Гросу, яка любить похвалитися в соціальних мережах своєю стрункою фігурою і пишними формами, відверто розповіла про "наболіле".

Артистку неодноразово підозрювали в коректуванні фігури й обличчя, а точніше в пластиці губ, носа, щік і грудей. Але співачка намагалася не реагувати на подібні коментарі шанувальників і не коментувала чутки з боку громадськості. Але в інтерв'ю виданню "Телегід" Аліна Гросу вирішила розставити всі крапки над "і" та закрити це питання.

Співачка стверджує, що ніколи в житті не робила пластичних операцій, тому що боїться цих процедур і болю, до якої вони призводять. Гросу вважає себе цілком симпатичною дівчиною, яка не потребує змін, і виступає тільки за природну красу.

Крім цього, артистка зізналася, що в її родині питання про пластичні операції не піднімається, так як це неприпустимо. Вона ніколи б не погодилася на корекцію зовнішності або фігури, щоб не засмучувати своїх рідних.

Нагадаємо, що в цьому році українська співачка Аліна Гросу зіграла в Італії шикарне весілля з російським підприємцем Олександром Комковим. На торжестві були присутніми безліч зіркових гостей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-учасниця "ВІА Гри" ледь не втратила дитину через те, що зробила пластику грудей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!