Кіану Рівз таємно освідчився своїй обраниці

Кіану Рівза не бентежить різниця в 10 років

55-річний голлівудський актор Кіану Рівз, який отримав любов мільйонів шанувальників не тільки через свій талант, але і завдяки своїй щирості і доброті, вперше вирішив офіційно вступити в шлюб. Про це повідомляє видання Gossipcop.

Зірка "Матриці" давно закріпив за собою статус "вічного холостяка", так як актор не мав серйозних стосунків з тих пір, як з його коханою в 2001 році трапилася трагедія. Щоб пережити складний період у своєму житті, Кіану Рівз занурювався з головою в роботу, писав книгу і вів життя відлюдника. За те, що він не страждав на "зіркову хворобу" і завжди старався бути ближче до звичайних людей, його прозвали самим добрим актором Голлівуду. Його шанувальники щиро сподівалися, що найближчим часом зірка знайде щастя в особистому житті.

І ось в листопаді поточного року Рівз представив світу свою нову кохану, яка супроводжувала його на благодійному вечорі. Нею стала 46-річна художниця Олександра Грант, з якою актор тривалий час підтримував дружні стосунки, але незабаром вони переросли у щось більше.

Як передають західні таблоїди, приятель Рівза розповів, що актор зробив своїй коханій пропозицію і зробив це дуже романтично. Він розставив по всій кімнаті свічки, замовив її улюблені страви в ресторані і під одну з пісень Френка Сінатри вимовив заповітні слова. Олександра не змогла встояти перед таким романтиком і відповіла "так".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кіану Рівз може стати одним з героїв фільму "Форсаж".