Головна Новини Зірки персона Онук Алли Пугачової стрибнув з хмарочоса
commentss НОВИНИ Всі новини

Онук Алли Пугачової стрибнув з хмарочоса

Микита Пресняков перебуває на відпочинку в Дубаї

20 листопада 2019, 22:35 comments2571
Поділіться публікацією:
Онук Алли Пугачової стрибнув з хмарочоса

Онук відомої російської співачки Алли Пугачової Микита Пресняков відпочиває зі своєю дружиною в Дубаї. Так, під час відпочинку вони зважилися на екстремальну розвагу — зіплайн. Про це свідчить відео, яке сам Пресняков опублікував у своєму Instagram-акаунті.

Микита також додав, що з трудом вмовив дружину Олену стрибнути разом із ним з 170-метрової будівлі. Після стрибка син Крістіни Орбакайте поділився: "весела штучка в Дубаї". Однак молодий чоловік зізнався, що швидкість його не вразила.

"Але якщо уявити що нічого не тримає, відчуваєш сбя суперменом", — написав Микита.

Нагадаємо, син Володимира Преснякова і Крістіни Орбакайте одружився на Олені Красновій в 2017 році. Із тих пір Микита і Олена встигли відкрити спільний бізнес.

Раніше портал "Коментарі" повідомив, що у вівторок, 19 листопада, в Кремлівському палаці відбувся ювілейний концерт гурту "Цветы", на якому були присутні безліч зірок. Серед них була і 70-річна примадонна російської естради Алла Пугачова, яка шокувала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Шанувальники зірки помітили, що вона виглядає дуже втомленою і розгубленою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!