Головна Новини Зірки персона Єлизавета II відзначає 72 річницю з дня весілля з принцом Філіпом
commentss НОВИНИ Всі новини

Єлизавета II відзначає 72 річницю з дня весілля з принцом Філіпом

Королівська пара уклала шлюб 20 листопада 1947 року

21 листопада 2019, 15:45 comments2344
Поділіться публікацією:
Єлизавета II відзначає 72 річницю з дня весілля з принцом Філіпом

Вчора, 20 листопада, британські монархи — королева Єлизавета II та її чоловік принц Філіп , герцог Единбурзький відзначили 72-у річницю з дня їх весілля. Про це повідомляє видання Vogue. Україна.

При цьому відомо, що ніякої сімейної урочистості з цього приводу не проводилося, так як подружжя знаходяться в різних місцях. Так, 98-річний Філіп залишився в палаці Сандрингем в графстві Норфолк, а 93-річна Єлизавета перебувала в Лондоні, де напередодні приймала послів з різних країн.

У королівському дворі відзначають, що, незважаючи на почесний вік Єлизавети, вона, як і раніше, віддає перевагу веденню державних справ в цілях його благополуччя, незважаючи на те, що це ущемляє інтереси її міцної сім'ї.

Тим не менш обоє отримали мільйони привітань від своїх рідних, друзів і шанувальників по всьому світу в соціальних мережах.

"З річницею Її Величність Королеву і герцога Единбурзького! В цей день сімдесят два роки тому вони одружилися у Вестмінстерському абатстві. Вітаємо!", — написали принц Гаррі та його дружина Меган Маркл.

hljw8e7qnVHmKHncDIgEVJVNf.jpeg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що онука Єлизавети II з боку невістки Софі графині Уессекской тільки від однокласників дізналася про королівському статусі своєї бабусі. Пізніше виявилося, що онука Луїза не єдина, хто не був знайомий з королівськими титулами. 6-річний син Кейт Міддлтон і принца Вільяма ще не знає про своє майбутнє статус короля Британії, батьки вирішили поки захистити його від подробиць такого важливого призначення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!