Головна Новини Зірки персона Рідні Заворотнюк жорстко відреагували на чутки про її смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

Рідні Заворотнюк жорстко відреагували на чутки про її смерть

Чутки навколо хвороби Заворотнюк не вщухають

22 листопада 2019, 14:15 comments2140
Поділіться публікацією:
Рідні Заворотнюк жорстко відреагували на чутки про її смерть

Рідні 48-річної російської актриси Анастасії Заворотнюк жорстко відреагували на чергові чутки про її смерть. Вони опублікували відповідний пост на Instagram-сторінці "Підтримка Анастасії Заворотнюк".

Кілька днів тому в ЗМІ з'явилася інформація про те, зірка "Моєї прекрасної няні" Анастасія Заворотнюк померла в лікарні. Листування з такою інформацією рідним актриси переслала журналістка, а тій в свою чергу повідомила її знайома. Інформація про трагедію швидко поширилася в мережі і близькі Заворотнюк дали спростування.

"Це все за гранню етики, здорового глузду і людяності... І головне — ні, це неправда!" — йдеться в повідомленні.

Сім'я онкохворої актриси здивована і засмучена тим, що "фейкові" факти про її стан поширює персонал клініки, де знаменитість проходила лікування. Рідні рішуче налаштовані знайти людину, яка розпускала подібні чутки.

Також, сім'я Анастасії порадила всім, хто жадає "смажених" фактів про стан зірки, краще зайнятися своїм і здоров'ям своїх близьких.

gCW4Qp1TQo7ZeEALFQJMtLC72.png

Нагадаємо, що це вже не перший раз, коли в ЗМІ з'являється інформація щодо смерті Заворотнюк. Її хвороба породила безліч "фейків", тому рідні створили в Instagram сторінку, щоб спростовувати подібні чутки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Моєї прекрасної няні" дійсно хворіє і проходить курс лікування, але вона не перебувала в комі і не була паралізована. Рідні офіційно не підтверджують припущень щодо того, що у Заворотнюк діагностовано рак, який виявили після народження дочки ще рік тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!