Деніел Крейг більше не хоче грати роль Джеймса Бонда

Прем'єра нового фільму про Джеймса Бонда вийде у 2020 році

51-річний британський актор Деніел Крейг, який з 2016 року грає роль суперагента 007 Джеймса Бонда офіційно підтвердив, що відмовився далі грати в цьому образі. Про це повідомляє видання Express.

Деніелу Крейгу добре вдавалося грати легендарного агента секретної служби МІ-6, який не один раз рятував людство від смертельної загрози. Однак, 25-й фільм бондіани під назвою "Не час помирати" стане останнім, де він зіграв в образі Джеймса Бонда.

Чутки про те, що британський актор більше не хоче брати участь у фільмах, з'явилися ще на початку 2019 року, коли Крейг сказав, що із задоволенням "подарує" свою роль якійсь жінці. На таку заяву відразу ж відповіла зірка "Ігри престолів" Емілія Кларк, заявивши, що вона не проти стати новим суперагентом.

Деніел Крейг зазначив, що хоче відпочити від цього образу, просто повернутися додому і виспатися, а не розмовляти ночами по телефону з продюсерами і сценаристами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в новій частині Джеймса Бонда, яка вийде на екрани в 2020 році, знявся член королівської сім'ї.