Головна Новини Зірки персона Деніел Крейг більше не хоче грати роль Джеймса Бонда
commentss НОВИНИ Всі новини

Деніел Крейг більше не хоче грати роль Джеймса Бонда

Прем'єра нового фільму про Джеймса Бонда вийде у 2020 році

22 листопада 2019, 14:55 comments3233
Поділіться публікацією:
Деніел Крейг більше не хоче грати роль Джеймса Бонда

51-річний британський актор Деніел Крейг, який з 2016 року грає роль суперагента 007 Джеймса Бонда офіційно підтвердив, що відмовився далі грати в цьому образі. Про це повідомляє видання Express.

Деніелу Крейгу добре вдавалося грати легендарного агента секретної служби МІ-6, який не один раз рятував людство від смертельної загрози. Однак, 25-й фільм бондіани під назвою "Не час помирати" стане останнім, де він зіграв в образі Джеймса Бонда.

Чутки про те, що британський актор більше не хоче брати участь у фільмах, з'явилися ще на початку 2019 року, коли Крейг сказав, що із задоволенням "подарує" свою роль якійсь жінці. На таку заяву відразу ж відповіла зірка "Ігри престолів" Емілія Кларк, заявивши, що вона не проти стати новим суперагентом.

Деніел Крейг зазначив, що хоче відпочити від цього образу, просто повернутися додому і виспатися, а не розмовляти ночами по телефону з продюсерами і сценаристами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в новій частині Джеймса Бонда, яка вийде на екрани в 2020 році, знявся член королівської сім'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!