Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон «розплакалася» через свій Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон «розплакалася» через свій Instagram

Дженніфер Еністон зареєструвалася в Instagram місяць тому

22 листопада 2019, 15:30 comments2392
Поділіться публікацією:
Дженніфер Еністон «розплакалася» через свій Instagram

50-річна голівудська красуня Дженніфер Еністон освоює соціальну мережу Instagram і продовжує радувати шанувальників особистими фотографіями. Пару днів тому актриса опублікувала зворушливе відео, на якому не могла стримати сліз.

Зірка "Друзів" зареєструвалася в соціальній мережі Instagram трохи більше місяця тому, до цього часу вона намагалася зберегти "таємничість" і приховувала особисте життя від громадськості. Але поява актриси в мережі викликала ажіотаж серед її шанувальників, адже вони відразу ж намагалися підписатися на її сторінку.

В перший день своєї реєстрації Еністон потрапила в Книгу рекордів Гіннесса за найшвидше набраний перший мільйон підписників. І кількість людей, які хочуть стежити за її життям і творчістю, зростає кожен день.

Актриса зробила пост, в якому вказала, що на її акаунт вже підписалося понад 20 млн підписників і поділилася відео, де не може стримати сліз. Вона подякувала своїм фанатам за таку любов і увагу.

TE6iuuKkdkSY4wOygQvd0PN1k.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська актриса Дженніфер Еністон зізналася, навіщо насправді завела сторінку в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!