Головна Новини Зірки персона Ірину Шейк помітили на побаченні з таємничим незнайомцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Ірину Шейк помітили на побаченні з таємничим незнайомцем

Поки про молодика нічого невідомо

23 листопада 2019, 17:45 comments2800
Поділіться публікацією:
Ірину Шейк помітили на побаченні з таємничим незнайомцем

Днями відома 33-річна російська модель Ірина Шейк "засвітилася" на прогулянці з молодиком. Про це свідчать фотографії, опубліковані у виданні Just Jared.

Імені супутника фешн-зірки місцеві ЗМІ поки не можуть встановити. Відомо лише те, що спочатку парочка прогулювалася по вулицях Нью-Йорка, а потім відправилися в готель "Hotel Mercer".

Варто відзначити, що шанувальники Шейк здивувалися цій новині, і тепер їх терзають здогади про те, ким же доводиться таємничий незнайомець моделі. Адже, після розставання з Бредлі Купером пройшло всього пів року. За весь цей час Шейк була помічена на прогулянках тільки зі своєю дочкою Леєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американську топ-модель Ембер Валлетту заарештували на акції в захист навколишнього середовища. Відомо, що 22 листопада біля будівлі Конгресу США 81-річна активістка, актриса Джейн Фонду виступила на захист природи. Так, 45-річна супермодель приєдналась до протестувальників. Так, Ембер Валлетту відвезли з мітингу в одне з відділень місцевої поліції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!