Двейн "Скеля" Джонсон і Денні ДеВіто заспівали дуетом на чужому весіллі

Актори несподівано вирішили прийти на весілля і заспівати молодятам

Знамениті голлівудські актори Двейн "Скеля" Джонсон і Денні ДеВіто, які разом працювали над продовженням пригодницького фільму "Джуманджі", несподівано увірвалися на весілля до фанатів і заспівали їм пісню. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Instagram "Скеля", і воно зібрало вже більше 10 млн переглядів.

Двейн Джонсон розповів, що після роботи над фільмом "Джуманджі" в Мексиці він разом з легендарним актором Денні ДеВіто вирішили відпочити. Потім несподівано до них прийшла думка увірватися на чуже весілля, яке проходило неподалік і заспівати молодятам пісню. Так вони й зробили, і своїм вчинком викликали бурю захоплення, радості і сміху від гостей і самих винуватців торжества.

Актори зайшли в приміщення, взяли мікрофон і заспівали дуетом пісню "Unforgettable", яка належить джазовому співаку Нету Кінг Коулу. "Скала" зазначив, що це було незабутньо, а саме весілля була дуже гарним, на ньому панувала атмосфера сильної любові.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку 2020 року вийде новий пригодницький фільм "Круїз по джунглях", де головну роль зіграв Двейн "Скеля" Джонсон.