Головна Новини Зірки персона Двейн «Скеля» Джонсон і Денні ДеВіто заспівали дуетом на чужому весіллі
commentss НОВИНИ Всі новини

Двейн «Скеля» Джонсон і Денні ДеВіто заспівали дуетом на чужому весіллі

Актори несподівано вирішили прийти на весілля і заспівати молодятам

25 листопада 2019, 14:45 comments4163
Поділіться публікацією:
Двейн «Скеля» Джонсон і Денні ДеВіто заспівали дуетом на чужому весіллі

Знамениті голлівудські актори Двейн "Скеля" Джонсон і Денні ДеВіто, які разом працювали над продовженням пригодницького фільму "Джуманджі", несподівано увірвалися на весілля до фанатів і заспівали їм пісню. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Instagram "Скеля", і воно зібрало вже більше 10 млн переглядів.

Двейн Джонсон розповів, що після роботи над фільмом "Джуманджі" в Мексиці він разом з легендарним актором Денні ДеВіто вирішили відпочити. Потім несподівано до них прийшла думка увірватися на чуже весілля, яке проходило неподалік і заспівати молодятам пісню. Так вони й зробили, і своїм вчинком викликали бурю захоплення, радості і сміху від гостей і самих винуватців торжества.

Актори зайшли в приміщення, взяли мікрофон і заспівали дуетом пісню "Unforgettable", яка належить джазовому співаку Нету Кінг Коулу. "Скала" зазначив, що це було незабутньо, а саме весілля була дуже гарним, на ньому панувала атмосфера сильної любові.

Pqvc9hVrF1wv_oeYN-gB3EKyq.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку 2020 року вийде новий пригодницький фільм "Круїз по джунглях", де головну роль зіграв Двейн "Скеля" Джонсон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!