Головна Новини Зірки персона Екс-бойфренда Демі Мур, Брітні Спірс і Ліндсі Лохан знайшли мертвим
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-бойфренда Демі Мур, Брітні Спірс і Ліндсі Лохан знайшли мертвим

Чоловіка знайшли мертвим у власному будинку

27 листопада 2019, 14:45 comments4298
Поділіться публікацією:
Екс-бойфренда Демі Мур, Брітні Спірс і Ліндсі Лохан знайшли мертвим

В Америці 38-річного мультимільйонера Гаррі Мортона виявили у власному будинку без ознак життя. Про це повідомляє видання Dailymail.

Передбачається, що у бізнесмена стався раптовий серцевий напад, але близькі Мортона спростовують всі можливі чутки про те, що він був під дією наркотичних речовин. Вони кажуть, що у чоловіка і раніше були проблеми з серцем. Офіційної інформації стосовно причини його смерті поки немає.

Однак, західні джерела стверджують, що володіють інформацією, яка доводить, що власник мережі закусочних Гаррі Мортон захоплювався галюциногенними препаратами. Ці препарати виготовляються шаманами, які використовують їх для встановлення контакту з потойбічним світом.

До речі, мультимільйонер мав не тільки успішніше бізнес, але і підкорив серця багатьох голлівудських красунь. Він встиг завести любовні стосунки з Демі Мур, після того, як вона розлучилася з третім чоловіком Ештоном Катчером, а також з Дженніфер Еністон і Брітні Спірс.

Крім цього, в 2006 році Гаррі Мортон закрутив роман з актрисою Ліндсі Лохан, яка відреагувала на його смерть і написала у своєму мікроблозі, що він був її кращим другом і найкращою частиною життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відому 25-річну корейську актрису знайшли мертвою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!