Головна Новини Зірки персона 59-річний Антоніо Бандерас вийшов у світ з новою коханою
commentss НОВИНИ Всі новини

59-річний Антоніо Бандерас вийшов у світ з новою коханою

Кохана Бандероса працює інвестиційним банкіром

27 листопада 2019, 17:00 comments2181
Поділіться публікацією:
59-річний Антоніо Бандерас вийшов у світ з новою коханою

Популярний іспанський актор Антоніо Бандерас відвідав у Мадриді церемонію вручення премії Vanity Fair Award. Компанію йому склала 23-річна дочка Стелла дель Кармен і 39-річна кохана Ніколь Кімпел. Про це повідомляє видання Dailymail.

Знаменитий актор зустрічається з Ніколь Кімпел вже більше 5 років і стверджує, що вона змінила його життя в кращу сторону. Чутки про їхній роман ходили ще до того, як Бандерос розлучився зі своєю другою дружиною Мелані Гріффіт, з якою прожив у шлюбі 19 років.

Відомо, що нова кохана зірки працює інвестиційним банкіром і досконало володіє п'ятьма мовами. Але увагу актора привернула не її ефектна зовнішність і успішна кар'єра, а спокійний і врівноважений характер. Бандерос дуже тепло відгукується про кохану і вдячний їй за те, що вона допомогла йому прийти в себе після серцевого нападу. Після цього, актор кинув палити і більше не вживає алкоголь.

На урочистий захід Ніколь Кімпел одягла чорну сукню з виразним декольте, а Бандерос вибрав класичний чорний костюм з краваткою-метеликом.

21464408-7725235-image-a-165_1574729634433.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку листопада свою нову кохану представив світу голлівудський актор Кіану Рівз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!