Головна Новини Зірки персона Оля Полякова має намір відправити в тур по Україні няню своїх дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Полякова має намір відправити в тур по Україні няню своїх дітей

Полякова запропонувала няні своїх дітей укласти з нею контракт і розвиватися як артистці, вона заявила, що відправить свою підопічну в тур по Україні

1 грудня 2019, 17:33 comments3020
Поділіться публікацією:
Оля Полякова має намір відправити в тур по Україні няню своїх дітей

Відома українська співачка Оля Полякова, вчора, 30 листопада, в рамках першого прямого ефіру шоу "Х-Фактор" запропонувала няні своїх дітей Людмилі Базелюк укласти контракт.

Людмила Базелюк вже багато років є частиною сім'ї Полякової – вона тривалий час працює у співачки нянею. У цьому сезоні вокального шоу Базелюк вирішила спробувати себе в ролі співачки, вона потрапила в команду Полякової і змогла протриматися до першого прямого ефіру, заспівавши пісню Олега Винника "Вовчиця".

"Я повинна бути чесною з собою. Ви чудово заспівали, це було неймовірно емоційно і чутливо, у вас шикарний голос, але я змушена дати шанс не вам", — сказала Полякова, вибираючи, хто з учасників її команди проходить у другий прямий ефір.

Також Полякова зазначила, що виліт Базелюк з шоу – це не кінець. Співачка запропонувала няні своїх дітей укласти контракт і розвиватися як артистці. Полякова заявила, що відправить свою підопічну в тур по Україні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що епатажна українська співачка Ольга Полякова зізналася, чи буде відправляти своїх дочок вчитися за кордон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!