Головна Новини Зірки персона Дружина Джастіна Бібера прокоментувала свою вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Джастіна Бібера прокоментувала свою вагітність

Дружина Бібера поставила крапку в питаннях про вагітність

2 грудня 2019, 16:30 comments5720
Поділіться публікацією:
Дружина Джастіна Бібера прокоментувала свою вагітність

23-річна американська модель Хейлі Болдуін, яка влітку цього року зіграла весілля зі знаменитим співаком Джастіном Бібером, вперше висловилася про свою "вагітність".

Чутки про те, що зіркове сімейство готується до поповнення розпустив сам Джастін, який на своїй сторінці в Instagram зворушливо привітав дружину з днем народження і натякнув на те, що вона чекає малюка. Шанувальники пари були в захваті від новини і ретельно придивлялися до фігури Хейлі, декому навіть вдалося розгледіти "помітний животик".

У ЗМІ також з'явилася інформація про те, що подружжя продає свій будинок і хоче створити затишне "гніздечко" в іншому місці. Шанувальники відразу ж пов'язали таке рішення пари з майбутнім поповненням у родині.

Але сама модель, до якої також долинули подібні плітки, вирішила розставити всі крапки над "і". У своєму Instagram-Stories зірка відповіла, що найближчим часом не збирається бути мамою, вона всього лише любить смачно поїсти.

Нагадаємо, що у вересні 2019 року Джастін Бібер і Хейлі Болдуін зіграли пишне весілля, на якому були присутні багато зіркових гостей. Але офіційно узаконити свої стосунки пара встигла за рік до урочистого святкування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що подружжя Біберів відвідало відкриття Black Star Burger в Лос-Анджелі, де їх безкоштовно пригостили фаст-фудом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!