Головна Новини Зірки персона «Джокера» Хоакіна Фенікса визнали "Людиною року" за версією PETA
commentss НОВИНИ Всі новини

«Джокера» Хоакіна Фенікса визнали "Людиною року" за версією PETA

Хоакін Фенікс подає відмінний приклад гідного веганського життя

3 грудня 2019, 17:50 comments1999
Поділіться публікацією:
«Джокера» Хоакіна Фенікса визнали "Людиною року" за версією PETA

45-річний американський актор Хоакін Фенікс, який блискуче зіграв головну роль у скандальному "Джокері" визнаний "Людиною року" за версією організації PETA, що займається захистом тварин. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Виявляється, що знаменитість цікавиться не тільки кінематографом, Фенікс виступає зоозахисником та приймає активну участь у різних соціальних проектах. Нещодавно він виступив продюсером фільму, сюжет якого був побудований на історії волонтерів, які захищають  і допомогають тваринам.

Сам актор став вегетаріанцем ще в ранньому дитинстві, і зараз активно пропагує такий спосіб життя. Він не упускає можливості переключити увагу громадськості на важливі соціальні проблеми, такі як тяжке становище тварин.

Нещодавно зірка "Джокера" взяв участь у кампанії під назвою "Ми всі тварини", з'явившись на фотографії разом з куркою. Своїми діями актор підтримував законопроект, спрямований на заборону експлуатації диких тварин у цирках.

Організація PETA надала звання "Людина року" Хоакіну Феніксу за те, що він є гідним прикладом для наслідування і головним вегетаріанцем Голлівуду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що акторові Хоакіну Феніксу заради ролі у "Джокері" довелося схуднути на 23 кілограми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!