Головна Новини Зірки персона На Голлівудських пагорбах неспокійно: в будинок сестри Кім Кардашьян проник невідомий
commentss НОВИНИ Всі новини

На Голлівудських пагорбах неспокійно: в будинок сестри Кім Кардашьян проник невідомий

За словами затриманого, він просто ходив "від хати до хати" і збирав підписи, спрямовані на притягнення Дональда Трампа до відповідальності

3 грудня 2019, 22:41 comments2262
Поділіться публікацією:
На Голлівудських пагорбах неспокійно: в будинок сестри Кім Кардашьян проник невідомий

На територію особняка відомої голлівудської моделі, сестри Кім Кардашьян — Кендалл Дженнер, пробрався невідомий активіст. Дівчина була шокована появою нежданого гостя, який ледь не увійшов у будинок знаменитості. Про це пише "Голос".

Як стало відомо, активістом, що пробрався в особняк зірки, виявився 27-річний Річард Еггерс. В рамках допиту, затриманий розповів поліцейським, що не мав намірів заподіяти шкоду Дженнер. За його словами, він просто ходив "від хати до хати" і збирав підписи, спрямовані на притягнення Дональда Трампа до відповідальності.

Як з'ясувалося, цей же хлопець намагався пробратися в будинок моделі і раніше, у вересні. Тоді йому вдалося втекти, але з часом копи знайшли порушника і затримали.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що днями американська актриса і фотомодель Кім Кардашьян здивувала своїх фанатів. Так, на церемонію нагородження American Influencer Awards, яка відбулася в Голлівуді, зірка прийшла в обтягуючій червоній сукні Dior і відкритих босоніжках Manolo Blahnik.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/720694
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!