Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон відверто розповіла про своє життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон відверто розповіла про своє життя

Еністон розповіла, що продовжує вірити в кохання

5 грудня 2019, 14:40 comments2849
Поділіться публікацією:
Дженніфер Еністон відверто розповіла про своє життя

50-річна голлівудська діва Дженніфер Еністон прикрасила свіжу обкладинку американського журналу People і розповіла про своє життя. Про це повідомляється на Instagram-сторінці видання.

У своєму інтерв'ю зірка "Друзів" зізналася, що їй було важко на початку кар'єри. У неї був конфлікт із батьками, які не вірили в її успіх на телебаченні, тому зірка не отримувала від близьких людей особливої підтримки. Але після успіху серіалу "Друзі", який виходив на екрани 10 років, все змінилося. Він розвіяв усі сумніви і зробив Еністон однією з найулюбленіших актрис Голлівуду.

Також актриса розповіла про своє життя після розлучення з другим чоловіком Джастіном Теру, з яким у неї залишилися теплі стосунки. Еністон каже, що вірить в кохання і зараз повністю готова до нових стосунків і шлюбу. Зірка "Друзів" не боїться в своє життя знову впускати кохання, незважаючи на невдачі в особистому житті, адже воно робить людей справжніми.

Крім цього, голлівудська красуня неоднозначно відповіла з приводу зйомок продовження серіалу "Друзі", Еністон натякнула, що всі актори стараються, але по термінах нічого не відомо. Зараз знаменитість працює над проектом "Ранкове шоу", де виступила в ролі не тільки актриси, але і продюсера.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що особистий тренер Дженніфер Еністон розповів, у чому секрет її стрункої фігури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!