Головна Новини Зірки персона Зірка «Щоденників вампіра» зізнався, в якому віці втратив невинність
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Щоденників вампіра» зізнався, в якому віці втратив невинність

Актор зізнався, що втратив невинність з дівчиною, яка була старшою

5 грудня 2019, 16:40 comments2905
Поділіться публікацією:
Зірка «Щоденників вампіра» зізнався, в якому віці втратив невинність

40-річний американський актор Йен Сомерхолдер, який отримав всесвітню популярність завдяки ролі Деймона в серіалі "Щоденники вампіра" розповів, у скільки років втратив невинність. Про це повідомляє видання Popcornnews.

Відомо, що актор після завершення серіалу розпочав роботу над проектом "Вампірські війни", який розповідає про зубатих монстрів, тільки в цей раз Сомерхолдер буде на стороні людей. У зв'язку з виходом кінокартини, актора запросили на радіо, де ставили йому досить особисті питання, однак, зірку збентежити виявилося складно.

Ведучий розпитував про перший сексуальний досвід актора і в якому віці це сталося. Йен зізнався, що він втратив невинність в 13 років, зазначивши, що це було весело. У той час актор працював моделлю і зблизився з дівчиною, яка була старша за нього на три роки.

Також актор розповів, що йому страшно бути батьком, адже сучасні підлітки дуже швидко розвиваються, а у нього росте дочка. Правда, у Йена ще є час підготуватися, адже дитині тільки два роки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська ведуча Ольга Цибульська розповіла про свій перший сексуальний досвід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!