Головна Новини Зірки персона Пішов з життя актор з серіалу "Друзі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов з життя актор з серіалу "Друзі"

Актор помер на 83-му році життя

7 грудня 2019, 18:10 comments16639
Поділіться публікацією:
Пішов з життя актор з серіалу "Друзі"

7 грудня в Нью-Йорку помер видатний актор Рон Лібман. Як передає видання The Hollywood Reporter, артисту театру і кіно було 82 роки.

Варто відзначити, що Лібман запам'ятався глядачам за фільмами "Бійня номер п'ять" і "Країна садів". Відомо, що він також написав сценарій до  серіалу "Каз", чоловіча роль в якому принесла йому нагороду "Еммі". Крім того, у театральній діяльності його відзначили преміями "Драма Деск" і "Тоні", зігравши в п'єсі "Ангели в Америці". Багатьом Рон відомий як батько героїні Дженніфер Еністон в культовому серіалі "Друзі", а також за роллю доктора Плеплера у "Клані Сопрано".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що батько покійної російської співачки Жанни Фріске і її цивільний чоловік Дмитро Шепелєв, м'яко кажучи, не ладнають. Після смерті артистки вони зверталися у різні телешоу з проханням розібратися в їх конфлікті. Так, зовсім недавно Шепелєв дав відверте інтерв'ю Ксенії Собчак. Вдівець поділився, що у Жанни були непрості стосунки зі своїм батьком. У свою чергу, Володимира Фріске розлютили слова телеведучого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!